Sociedad
Literatura

Les Trobades Literàries Mediterrànies Albert Camus ja tenen 160 inscrits

Seran a Sant Lluís del 25 al 28 d'abril i es centreran en la rebel·lia davnat la realitat actual

Les Trobades seran del 25 al 28 d'abril a Sant Lluís. / Jordi Ribera

Mahón

Les Trobades Literàries Mediterrànies Albert Camus de Sant Lluís que revisen el pensament del Premi Nobel d'origen menorquí ja tenen 160 persones inscrites quan queden encara 20 dies per al seu inici. 

Des de l'organització d'aquestes trobades es valora molt positivament aquestes inscripcions tan diverses. Es calcula que un 40% és de gent de fora de l'illa i un 25 procedeix d'altres països. Aquesta diversitat es dóna també entre els ponents. Els 30 convidats als debats provenen d'onze països diferents.

Les trobades seran els dies 25 a 28 d'abril a Sant Lluís. Aquesta edició de les trobades Albert Camus portarà per lema "Sota el signe de Prometeu. Els camins de la rebel·lia". En aquest sentit, Sandra Maunac, directora d'aquestes jornades, ha recalcat a la presentació de les jornades la importància de la rebel·lia en el pensament d'Albert Camus.

Aquest divendres a la tarda comencen les activitats complementàries de les trobades amb la inauguració de l'exposició fotogràfica d'Isabel Muñoz a la sala de Cultura Sant Antoni de Maó. La col·lecció d'imatges porta per títol "L'antropologia dels sentiments".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00