Sociedad

Tornen a construir-se habitatges a la ciutat de Girona

Ara hi ha gairebé mil pisos i cases que estan en obres. El nivell s'ha situat al de fa cinc anys després que toqués fons el 2017

Una panoràmica de Girona / Viquipèdia

Girona

Tornen a construir-se habitatges a la ciutat de Girona. Ara hi ha gairebé mil pisos i cases que estan en obres. El nivell s'ha situat al de fa cinc anys després que toqués fons el 2017.

Segons l'ajuntament, a hores d'ara hi ha 991 pisos que estan obres, el doble de fa dos anys. Són els habitatges que es fan des de zero o que es reformen de dalt a baix.

Aquest augment fa preveure que la ciutat seguirà creixent després de superar la fita dels 100 mil habitants. El regidor d'Urbanisme de l'Ajuntament de Girona, Joan Alcalà, assegura que governen una ciutat dinàmica.

Joan Alcalà, regidor d'Urbanisme de l'Ajuntament de Girona

00:15

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000184053/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

La major part de les noves promocions es troben al sector de Mas Quintana, al sud de l'eixample, i també a Domeny, on després de més de deu anys de paràlisi, s'ha començat a veure el totxo. Són dos dels pocs espais -com reconeix Alcalà- on pot seguir creixent urbanísticament Girona.

David Parreño Mont

David Parreño Mont

Cubre información local en Ràdio Girona desde 2018. Graduado en Humanidades y Periodismo por la Universitat...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00