Sociedad

30 accidents cada dia a la feina

Els experts creuen que és per culpa de les males condicions laborals

Els accidents greus a la feina han augmentat un 12% en un any

Imatge d'arxiuCADENA SER

Girona

Els accidents greus a la feina han augmentat un 12 per cent en un any. A les comarques de Girona, hi ha 30 accidents cada dia. Els experts creuen que és per culpa de les males condicions laborals.

Els accidents laborals han augmentat un 6 per cent a les comarques de Girona. L'any passat van haver-hi 75 ferits greus i van morir 13 persones en accidents a la feina... xifres massa grans segons la professora de dret al treball de la Universitat de Girona, Montse Solé, que ho associa a les baixes condicions laborals.

Montse Solé, professora del dret al treball de la Universitat de Girona

00:15

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000183697/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

La majoria d'accidents són a la construcció i indústria, però la professora Montse Solé alerta dels accidents al sector serveis perquè diu que és un sector precaritzat, sense les mesures ni la formació adequada.

Per reduir els accidents, demana un canvi d'actitud. No creu que se solucioni multant o endurint la llei, sinó que demana la col·laboració dels sindicats i també dels empresaris per buscar mitjans per evitar els accidents.

David Parreño Mont

David Parreño Mont

Cubre información local en Ràdio Girona desde 2018. Graduado en Humanidades y Periodismo por la Universitat...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00