Sociedad

Ara Maó ratifica la llista de candidats que acompanyarà a Conxa Juanola

L'actual número 2 de Juanola, Jordi Tutzó, cau fins a la novena posició de la llista

Els candidats de Ara Maó / Ara Maó

Mahón

Ara Maó ha ratificat per unanimitat aquest diumenge la llista definitiva de candidats que, encapçalada per Conxa Juanola, concorrerà a les eleccions municipals del proper 26 de maig.

Durant l'assemblea, que s'ha celebrat en el marc de la festa de candidats que ha tingut lloc aquest capvespre al pati des Claustre del Carme, Juanola ha presentat una per una les persones que conformen la llista de l'agrupació d'electors.

"Són persones de diferents edats, de diferents formacions i de diferents orígens i nacionalitats, però tots junts pensem que podem formar govern amb una visió basada especialment en l'equitat, defensant els interessos dels ciutadans per damunt dels interessos particulars", ha assenyalat la cap de llista.

"No som un partit ni una coalició de partits", ha deixat clar Conxa Juanola. "Tenim persones que formen part de partits polítics i donen suport a Ara Maó, però també hi ha persones independents que provenen de la societat civil i tots junt conformem aquest grup amb el qual pensem que podem recuperar la confiança en la manera de fer política, treballant perquè totes les necessitats dels ciutadans estiguin cobertes", ha manifestat.

Juanola ha fet un balanç "satisfactori" de la present legislatura. "Ha estat una etapa molt intensa, hem fet molta feina i hem cercat una manera de fer política diferent", ha assenyalat.

La llista final de candidats és fruit de les primàries obertes a tota la ciutadania celebrades per Ara Maó, un procés que posa de manifest la naturalesa de la formació política: horitzontal, sense estructures de jerarquia ni quotes de partits, en què tothom té la mateixa representativitat i s'elegiran els representants per voluntat popular.

Així i tot, s'ha respectat la voluntat dels candidats d'optar a ocupar càrrecs de responsabilitat de govern. És el cas de l'actual regidor Jordi Tutzó que, tot i que el resultat de les votacions el van situar en el nombre 4 de la llista provisional, ha decidit per una passa enrere per manca de disponibilitat "per dedicar al temps suficient a una tasca de gran responsabilitat".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00