Últimas noticias Hemeroteca

Sábado, 07 de Diciembre de 2019

Otras localidades

El Joan Petit torna a Reus

La Capital del Baix Camp repeteix com a seu d'un torneig d'hoquei solidari envers els infants que pateixen càncer. Tot arrenca amb el cas d'en Joan, un gran aficionat a aquest esport, que mentre era a l'hospital jugava a partits d'hoquei amb la cullera de menjar.

Jordi García i Jordi Salvadó /

 

Reus ja es prepara per acollir per segon cop a la història del Joan Petit, un torneig solidari que pretén lluitar contra el càncer infantil. Tal i com ens han explicat als nostres estudis en Jordi Salvadó, vicepresident de l'entitat roig-i-negra i coordinador del torneig i amb Jordi García, entrenador del primer equip d'hoquei patins del Reus, tot comença amb el cas d'en Joan. Un nen que era molt aficionat a aquest esport i que imaginava i jugava partits d'hoquei a la taula de la seva habitació de l'hospital en els que l'estic era la cullera i les olives les pilotes.

Avui hem volgut fer, doncs, un espai esportiu ben diferent per una causa amb cita a l'1 de juny però que s'escamparà per tot el calendari de les activitats de Reus durant aquest 2019.

Més informació a l'entrevista que us adjuntem.

 

 

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?