Últimas noticias Hemeroteca

Viernes, 22 de Noviembre de 2019

Otras localidades

La Colla Jove Xiquets de Tarragona tornarà a actuar per Sant Fèlix

Els tarragonins participaran per quart cop en el seu historial, junt amb les dues colles vallenques i els Castellers de Vilafranca, en una de les grans cites del calendari casteller.

Pla general del 5 de 9 amb folre descarregat per la Colla Jove Xiquets de Tarragona en la diada de Sant Magí, el 19 d’agost del 2016. /

 

Sant Fèlix enguany reunirà la Jove de Tarragona, les dues colles vallenques i els Castellers de Vilafranca. Les quatre colles han estat escollides pels administradors de la Festa Major de Vilafranca per haver estat les quatre millors de la temporada passada, les úniques que van assolir construccions de 10 pisos o sense folre.

La novetat d'enguany és la tornada de la Jove de Tarragona a la diada vilafranquina. Ja va ser escollida pels administradors de l'anterior festa major, però va declinar la invitació perquè no es trobava còmode amb el procés de selecció.

Quart Sant Fèlix 

La Jove ocuparà el lloc dels Minyons de Terrassa, que en queden fora com ja va passar el 2014. Els administradors els han descartat un cop analitzada la trajectòria de les colles durant les últimes temporades; Per tant, serà la quarta ocasió en què la Jove actuï a Sant Fèlix, després de participar en les edicions de 1996, 2012 i 2014.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?