Sociedad
Literatura

De l'escenari a l'escriptori

Gerard Quinta ens presenta la seva primera novel.la, 'De la terra al cel' un viatge a traves dels protagonistes de la trama a través de diferents moments de la història de Barcelona i, també, del nostre país

Gerard Quintana: 'fa molts anys que faig veure que sóc cantant'

22:56

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/039RD010000000135582/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Tarragona

'De la terra al cel' és un llibre ple de referències musicals, com no podia ser, potser, d’altra manera. La primera novel.la de Gerard Quintana, més conegut com a frontman de ‘Sopa de Cabra’, és un compendi del coneixement bast, que té aquest gironí de grups de música, revistes musicals,  programes de ràdio especialitzats... I no només de la Barcelona pre olímpica sinó també de la Barcelona i la Catalunya de la transició i també de l'època franquista.

Durant l’entrevista amb Quintana, parlem dels personatges, què els mou, del perquè dels moments triats i també ens hem entretingut a escoltar alguna de les cançons amb què dona nom als títols de cada capítol.

Quintana destaca fins a quin punt l’apassiona el fet d’escriure i, per entre d’altres motius, per la ocasió que té de controlar tot el procés i submergir-se en les vides d’uns personatges i uns fets que li han resultat gairebé obsessius.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00