Últimas noticias Hemeroteca

Domingo, 20 de Octubre de 2019

Otras localidades

El Barça rescindeix el contracte amb Anthea Travel, Excellence Travel i Iberia Sports pel cas de la revenda fraudulenta d'entrades

"El Barça ha rescindit la relació contractual amb tres tour-operadors que d´aquesta manera ja no tenen la possibilitat d´adquirir entrades"

"El Barça ha rescindit la relació contractual amb tres tour-operadors que d´aquesta manera ja no tenen la possibilitat d´adquirir entrades" /

"El Barça ha rescindit la relació contractual amb tres tour-operadors que d´aquesta manera ja no tenen la possibilitat d´adquirir entrades", va informar ahir el portaveu del club Josep Vives en relació a la trama de revenda lucrativa d´entrades per veure el Barça.

Segons això, les companyies a qui el Barça retira la llicència són Anthea Travel, Excellence Travel i Iberia Sports.

La investigació ha detectat que des dels seus ordinadors feien una compra massiva d´entrades destinades a socis i que tenien per tant descomptes i que després es revenien a preus molt més elevats.

Aquesta compra massiva només es podia fer a partir de la cessió fraudulenta de dades personals de socis que donaven la seva clau i codi al mercat negre. Ara la partida detectada i de socis expedientats és de 747. Se sumen a uns altres 2.821 que ja ho van ser per la mateixa raó.

I en aquets marc s´hi inscriu també l´operació de la Guardia Civil al Camp Nou amb un centenar d´agents el passat mes d´octubre en el Clàssic per detectar entrades falsificades. Val a dir que el cas està judicialitzat i que el Barça hi està personat per condemnar els caps de la trama. De fet algunes de les esmentades empreses han estat ja investigades per la policia.

Es beneficiaven dels decomptes per a socis per a revendre a un preu molt més alt. Resulta que, segons el club, en tots els procesos de venda d´entrades, hi ha un període de revenda per a socis, de 24 hores, en el que els socis poden comprar entrades amb condicions preferents.

Per exemple hi ha disponibles entrades per parelles, molt sol.licitades després en el mercat negre. I és una venda amb descompte per als socis que no són abonats. La investigació ha pogut comprovar que totes aquestes entrades s´havien revenut posteriorment.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?