Últimas noticias Hemeroteca

Miércoles, 20 de Noviembre de 2019

Otras localidades

Acord sense concreció per les infraestructures

Generalitat, Ministeri de Foment i els ajuntaments del Camp de Tarragona acorden crear una taula tècnica per impulsar les infraestructures pendents al territori.

Els alcaldes del Camp de Tarragona durant la reunió amb el Ministeri de Foment i la Generalitat. /

Acord entre Foment, Generalitat i el territori per coordinar el calendari de les obres ferroviàries al Camp de Tarragona. En aquesta línia, es crearan dues comissions, una de tècnica i una política, per definir com ha de ser el desmantellament de la línia de la costa un cop entri en funcionament el corredor i com després s'ha d'implantar el tren tramvia. El govern català remarca que aquesta unanimitat i voluntat de treballar conjuntament no s'havia donat mai.

El conseller de Territori, Damià Calvet, explica que la comissió tècnica es reunirà de forma "immediata" i ha confiat que al llarg dels pròxims mesos s'anirà veient el resultat de la coordinació. Per altra banda, la comissió política haurà de validar la feina que facin la quinzena de persones -mínim un per cada institució- que componguin la comissió de tècnics.

D'aquesta manera, volen coordinar la posada en funcionament de la variant entre Vandellòs i Vila-seca amb el projecte de desmantellament de la via de Renfe al traçat del litoral per part del Ministeri i el desenvolupament del tren tramvia, aquest últim a càrrec de la Generalitat i encara en fase d'estudi per part d'FGC.

Tot plegat arriba quatre dies després de la manifestació a Salou per demanar que no s'aixequin les vies. A més, les plataformes en defensa del transport públic demanen a la generalitat que faci públic l'informe on es proposa una alternativa.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?