Últimas noticias Hemeroteca

Lunes, 21 de Octubre de 2019

Otras localidades

Arrenca la campanya de les generals

Els partits polítics faran aquesta mitjanit la tradicional aferrada de cartells de cara als comicis del 28 d'abril

Comença la lluita per asolir el poder el 28 d'abril. /

Aquesta mitjanit comença la campanya electoral de cara a les eleccions generals. Els partits faran la tradicional aferrada de cartells i ja es podrà demanar el vot formalment de cara a uns comicis que tindran lloc el 28 d’abril. Aquest dia s’hauran de triar a Menorca els 8 diputats al Congrés i el senador. Des de Ràdio Menorca hem volgut parlar amb candidats illencs. Aurora Herráiz és l’aspirant del PP a aconseguir el lloc de senadora per Menorca. Ella fa valer la seva experiència a Madrid i du un megàfono per ser l’altaveu de Menorca a la Cambra alta.

Una altra política amb molta experiència, Carme García Querol, serà una de les rivals d’Herráiz al Senat. García Querol és l’aposta del PSOE. Ella explica que cal una senadora socialista a Madrid perque es tracta d'un partit de govern que també ha sabut fer oposició quan ha tocat.

Des de Més per Menorca, el candidat al senat, Eduard Riudavets demana centrar el debat en Menorca i fugir de la crispació que impulsen alguns líders estatals.

Entre els qui lluiten per anar al Congrés trobam a Miguel Bueno del Amo, primer menorquí a la llista de Ciudadanos a la Cambra baixa. Ell espera poder canviar el Govern de l’Estat.

Un altre aspirant al Congrés, Ivan Mir del PI, creu necessària la presència de representants illencs per fiscalitzar l’acció dels partits estatals.

La candidata de Podemos al Senat, Mae de la Concha, afirma que inicien aquesta campanya amb la il·lusió de qui es veu capaç de canviar la situació del país.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?