Sociedad

600 jugadors participaran enguany del Torneig Ciutat d'Alaior de Bàsquet Base

Tindrà lloc a Alaior els dies 17, 18, 19 i 20 d'abril

Cadena SER

Mahón

600 jugadors de bàsquet en edat escolar es donaran cita a partir del proper 17 d’abril a una nova edició del Tornegi Ciutat d’Alaior de Bàsquet Base, que organitza cada any, i ja en van 17, el C.B. Jovent d’Alaior i que enguany compta amb el patrocini de la Fundació Foment del Turisme de Menorca, l’Ajuntament d’Alaior i amb la col·laboració del Consell Insular de Menorca.

El torneig es desenvoluparà del dimecres 17 d’abril fins al dissabte 20 d’abril, amb un total de 142 que es disputaran entre les 10h del matí i les 21h de la nit en les set pistes habilitades per l'ocasió.

En aquesta nova edició s’han mantingut les categories infantil i cadet, tant en masculí com femení. Aquest any hi prendran part 24 clubs amb 48 equips –dels quals 34 es desplacen des de fora de Menorca-, amb una participació de 600 jugadors/es i 96 tècnics.

Els clubs participants que es desplaçaran de fora de Menorca són:

COMUNITAT VALENCIANA Valencia Basket

CATALUNYA Joventut de Badalona, AE Minguella (ha participat en 15 de les 17 edicions del torneig), CB Igualada, Femeni Osona, CEB Girona, CE Diagonal Mar, Salle Bonanova, Vilassar de Dalt, CB Granollers, CB Lliça d’Amunt i Sese.

MALLORCA CB Andratx, CB Petra, CB Binissalem, CB Montuiri, CB Sineu, CB Joventud Mariana (Soller) i CB Joan Capo (Felanitx).

Els clubs de Menorca participants són CB CIUTADELLA, CB BOSCOS, CB FERRERIES, CD ALCAZAR I CB JOVENT D’ALAIOR.

Un any més es contarà amb el suport de la Federació Catalana de Bàsquet (FCBQ), que conjuntament amb la Federació Balear de Bàsquet de les Illes Balears (FBIB), desplaçaran a Menorca 35 àrbitres i 10 àrbitres de taula per realitzar una concentració tècnica, i seran els responsables d’arbitrar el torneig.

Enguany i donat l'èxit de l'experiència pilot de l'anterior edició, es comptara amb l’empresa NBN23 pel desenvolupament dels partits. Aquesta empresa gestionarà les actes digitals dels partits i el seguiment de tots els resultats, minut a minut, a través de la pàgina web del Club www.cbjovent.com. NBN23 ha realitzat aquest servei a la Mini Copa ACB de bàsquet d'enguany.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00