Sociedad
FUTBOL

El FC Andorra depèn d'ell mateix

Resten cinc jornades per al final de la lliga però els andorrans encara han de disputar 7 partits

Imatge del partit del FC Andorra i l'Almacelles. / FCA

Andorra la Vella

La victòria del passat dissabte davant de l'Almacelles i la derrota del líder, el Viladecans, a casa amb el Mollerussa ha deixat els de Gabri Garcia quarts a tres punts del Manresa, que ocupa la segona plaça i a quatre de la primera. S'ha de tenir en compte que els andorrans tenen dos partit menys i si ho gunyen tot d'aquí a final de temporada aconseguirin l'ascens directe.

El primer partit ajornat es disputarà aquest proper dissabte a Prada de Moles davant del Vilanova i la Geltrú. De treure els tres punts els tricolor es situarien segons, és a dir, en posicions de playoff d'ascens i a un punt del Viladecans. El capità, Cristian Martínez, es mostra content per estar en la situació on estan actualment. En aquest sentit, considera que l'enfrontament d'aquest cap de setmana serà un dels més importants fins al moment de la temporada.

Ara mateix, resten cinc jornades per al final de la lliga però els andorrans encara han de disputar 7 partits. Tot està obert, però l'objectiu fixat cada vegada està més a prop.

D'altra banda, preguntat per les declaracions del president de Kosmos, Gerard Piqué, que en un futur sonaria l'himne de la Champions a Andorra, Cristian Martínez, espera que així sigui i que l'equip arribi al futbol professional i a la màxima competició continental. Això no només seria bo per a l'esport sinó també per al teixit econòmic del país.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00