Martes, 26 de Enero de 2021

Otras localidades

CONSEJO DE MINISTROS CONSEJO DE MINISTROS Sigue la rueda de prensa tras el Consejo de Ministros en el que Illa se despide de Sanidad
SANT JORDI 2019

Especial Sant Jordi, autors de Tarragona

A SER Tarragona-Ràdio Reus us hem preparat una programació especial per tal de donar a conèixer l'obra d'alguns autors de dins i fora de casa nostra i amb els que hem volgut reflexionar sobre el procés creatiu de l'escriptura.

 

Sant Jordi ja és a tocar, i a SER Tarragona-Ràdio Reus és una festa que sempre ens hem sentit molt nostra.

És per això que hem preparat per primera vegada en aquesta emissora, una entrevista audiovisual amb Víctor Amela i Coia Valls que s’emetrà íntegrament a través de les nostres xarxes socials el dia 23 d’abril. A l’antena en recuperarem un fragment durant el programa especial que farem el mateix dia de la diada.

Es tracta d’una roda de 3 entrevistes amb dos autors locals en cadascuna d’elles i una quarta entrevista en format audiovisual amb Víctor Amela i Coia Valls que emetrem íntegrament a través de les nostres xarxes socials. També n’escoltarem un fragment durant l’especial Soroll Camp de Tarragona que farem de les 13hs a les 14hs el 23 d’abril.

Avui, doncs, conversem amb Joan Cavallé autor de “La ciutat i alguna gent que hi viu” i Carme Oriol “100 llegendes urbanes”. Ho fem en un lloc on queda clar que som a Tarragona: al Pla de la Seu, asseguts a la terrassa de Casa Balcells.

Amb ells no només hem volgut parlar de la seva obra més recent sinó, també del seu procés creatiu personal i intransferible. Així ha sigut com Joan Cavallé ens ha confessat que els relats els escriu a mà i, a mode de prova, ens ha mostrat un petit quadern on ho apunta tot. Per la seva banda Carme Oriol ens ha descobert que les anomenades llegendes urbanes són motiu d’estudi acadèmic des de fa molts anys .

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?