Domingo, 25 de Julio de 2021

Otras localidades

ESPECIAL SANT JORDI

Especial Sant Jordi, autors de Reus

Seguint amb la roda de converses amb autors de casa nostra, avui passem per Reus. Amb Fina Masdéu i Jordi Romero parlem de literatura, de la festa i també del seu procés creatiu.

 

Amb la Prioral de fons, al terrat de Tomàs Barberà Papereria i joguines, conversem amb Fina Masdéu, una de les fundadores de les Reusenques de Lletres i Jordi Romero, coautor juntament amb Josep Baiges, del ‘Fot-li que és de Reus’.

Hem parlat sobre la gènesi d’aquest moviment de dones que escriuen a la Capital del Baix Camp i de quins són els requisits per formar part del col·lectiu. També hem abordat la timidesa de Jordi Romero que de jove el duia a punxar en un racó de la sala, com feien els DJ’s d’aquell moment, però que des d’allí ja va aprendre a observar a les persones. Un ull clínic que li ha permès captar amb només el dibuix d’una silueta la personalitat i tarannà de 100 reusenques i reusencs que tant bé descriu Josep Baiges a la part del text del llibre que signen a quatre mans.

Si voleu escoltar fil per randa el que ha donat de si tot plegat n’hi ha prou que cliqueu a l’enllaç de l’audio que encapçala aquesta notícia.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?