Sociedad
INICI LEGISLATURA

El PS vol pactar una sindicatura més representativa i no monocolor

Pere López confirma que presentarà candidatura per a la investidura

Cadena Ser

Andorra la Vella

El PS vol una sindicatura representativa del nou Consell General i presentarà a Pere López com a candidat a la investidura.

El conseller general electe, Pere López, ha explicat a l'Hora Andorra que ja ha començat a parlar amb Liberals, Terceravia i Ciutadans Compromesos sobre la composició de Sindicatura.

Sobre aquest òrgan ha volgut recordar que a finals de la passada legislatura es va convertir un braç polític dels demòcrates, un fet que assegura que no es pot tornar a repetir. En aquest sentit vol que representi el que ara mateix és el Consell General en què DA no té majoria absoluta.

D'altra banda, ha confirmat que presentarà candidatura per ser investit cap de Govern i presentar-se com una alternativa a Xavier Espot. És conscient que tenen de sortida set consellers i ha admès que un dels socis preferents serien els Liberals després de l'entesa per a la coalició d'Acord a les llistes territorials.

Es preveu que la setmana vinent sigui clau per poder arribar a enteses tenint en compte que el dijous 2 de maig es votarà la Sindicatura i juraran el càrrec els consellers generals. El debat d'investidura tindrà lloc a mitjans de maig.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00