Sociedad
Literatura

Havaneres a peu de muralla

Avui arrodonim la prèvia de Sant Jordi amb autors montblanquins amb un llibre que neix d'un programa de Ràdio Montblanc especialitzat en havaneres. Dels guions el programa en sorgeix una proposta atractiva tant per qui els agrada, com pels qui no els agrada el món d'aquest gènere musical.

Gerard Moreno, Jordi Margalef i Pere Domènechj / Jordi Cartañá

Havaneres a peu de muralla

13:10

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/038RD010000000061225/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Reus

Pere Domènech confessa que l’havanera és una música que escoltava de ben petit però que no a ha sigut fins fa pocs anys que es va decidir a tirar endavant juntament amb en Gerard Moreno i Jordi Margalef. Del grup es passa al programa de ràdio a l’emissora municipal de Montblanc i d’aquells guions aquest llibre 'Havaneres a peu de muralla'.

Una proposta que s’ocupa de versions de cançons, grups i cantats que no conreen aquest estil de manera habitual, cosa que aporta un valor afegit d'originalitat. També s'hi inclou tot de curiositats que setmana rere setmana s'explicaven als oients sobre una peça o a un intèrpret en concret, algunes força desconegudes.

Un llibre que arriba quan el grup celebra el cinquè aniversari. A la pròxima visita els farem cantar als estudis....

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00