Sociedad

SER Catalunya sona al cor de Sant Jordi

Un escenari gegant al centre de la Plaça de Catalunya de Barcelona centralitza la programació especial de la Diada que acabarà amb un gran concert d'ELS40

CADENA SER

Barcelona

Un any més les emissores de la SER a Catalunya fan un desplegament especial amb motiu de Sant Jordi. Aquest dimarts 23 d’abril, des de les 10 del matí i fins a les 9 del vespre, la Plaça de Catalunya, el cor de les celebracions a Barcelona, acollirà l’emissió dels diferents programes de la casa i la celebració d’un concert amb alguns dels artistes catalans del moment

Des d’Aquí Cuní, a La Ventana

La jornada començarà a les 10 del matí amb l’emissió del programa Aquí, amb Josep Cuní que surt als carrers de Barcelona per primera vegada des de la seva estrena a l’octubre. Alguns dels autors de més èxit com Fernando Aramburu i Juan José Millás seran entrevistats per Josep Cuní. Hi actuaran el cantautor Nil Moliner i el grup Doctor Prats.

A les 12 del migdia, Espècies Protegides, amb Òscar Moré, acollirà el polifacètic Pablo Carbonell i el dibuixant José Luis Martín. La música la posaran el grup Ladilla Rusa i el concursant de La Voz Álex Palomo. Després, Soroll, amb Màxim Castillo, obrirà un debat al voltant de si a Catalunya s’escriu més que es llegeix i s’interpretaran en directe les cançons del musical Rent i del grup The Sey Sisters.

A les 15, a La Graderia amb Joan Tejedor, conversa amb l’escriptor Marc Pastor i l’última hora del partit de Lliga que aquell vespre jugarà el Barça a Vitoria amb l’Alavés.

La marató radiofònica de la SER a Catalunya per Sant Jordi la clausurarà La Ventana, amb Carles Francino, que s’emetrà en directe de 16 a 19 h des de Barcelona. Veus habituals del programa com Benjamín Prado o Mariola Cubells es combinaran amb les d’escriptors com Manuel Vilas o la poeta Elena Medel. Un dels espais de més èxit del programa, Todo por la radio (amb Toni Martínez, Especialistas Secundarios i El Mundo Today) també es podrà seguir des de l’escenari de la Plaça de Catalunya.

Música com a fi de festa

A partir de les 7 de la tarda, la música tindrà tot el protagonisme amb ELS40. Gairebé dues hores de concert gratuït amb les cançons d’Alfred García, Ramon Mirabet, Carlos Right, Joan Rovira i Oques Grasses.

Els oients que de 10 a 14 h passin per l’espai de SER Catalunya tindran l’oportunitat d’emportar-se un bitllet de La Grossa de Sant Jordi només portant un llibre que considerin extraordinari i explicant el motiu pel qual destaquen la seva lectura.

Cadena SER

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00