Últimas noticias Hemeroteca

Sábado, 19 de Octubre de 2019

Otras localidades

Can Saura Miret es reconvertirà en el museu de Ciutadella

Explicarà per blocs el passat de la ciutat i inclourà un apartat dedicat a Sant Joan

El palau de Can Saura abandona la opció d'acollir uns jutjats per a ser el nou museu de la ciutat de Ponent. /

Ciutadella té en marxa un ambiciós projecte per fer del palau de Can Saura Miret un museu que expliqui la història de la ciutat i sigui un dinamitzador cultural. Per a això s'optarà per un projecte museístic allunyat del que se centrava en l'arqueologia per adoptar una imatge més moderna que expliqui tota la història de la ciutat.

Ho farà a través d'espais dedicats a temes com la prehistòria, però també l'atac de Barbarroja i la deportació a Constantinoble, o el món de l'artesania i l'agricultura. També les festes de Sant Joan i l'economia moderna basada en el turisme tindran el seu espai.

Però Can Saura vol ser molt més que un simple museu a l'ús. Josep Juaneda, regidor de Cultura, afirma que es treballa per a que aculli tota mena d'activitats que el  facin un dinamitzador de les diferents arts.

Per desenvolupar aquest projecte Can Saura Miret disposa de 350.000 euros del Consell i 90.000 de l'Ajuntament de Ciutadella amb al 31 de desembre de 2020 com a data límit per tenir els treballs acabats.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?