Últimas noticias Hemeroteca

Jueves, 22 de Agosto de 2019

Otras localidades

Més per Menorca a favor de regular l'entrada de vehicles de turistes com a Formentera

Eduard Riudavets apunta que en algun moment caldrà prendre una decissió al respecte i ells votaran sí a la mesura

Més per Menorca veu amb bons ulls la possibilitat de tancar Menorca als cotxes dels turistes. /

L'opció de controlar i impedir l'accés de vehicles forans a Formentera podria exportar-se a altres illes. Més per Menorca afirma que donaria suport a aquesta mesura.

Els ecosobiranistes consideren necessari regular l'entrada de cotxes a Menorca a l'estil del que es fa a Formentera. Així ho ha reconegut el candidat de la formació al Senat, Eduard Riudavets, quan Més exposava les seves intencions en matèria d'Ordenació del Territori.

Riudavets assenyala també que no és un tema immediat, però sí que algun dia s'haurà de tractar i ells estaran a favor.

Però no és aquesta l'única mesura que proposa Més per Menorca de cara a regular la pressió turística a l'illa. Eduard Riudavets `parla també de regular un màxim de places turístiques i altres mesures similars per evitar una pressió excessiva sobre el territori.

Riudavets apunta que hi ha turistes que ja li han manifestat que si Menorca segueix creixent urbanísticament no vindran aquí perquè no hi haurà diferència amb Benidorm.

Val a dir que, prèviament, el conseller balear de Territori, Marc Pons, s'havia oposat a exportar la mesura de Formentera a d'altres territoris illencs, pel moment.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?