Últimas noticias Hemeroteca

Sábado, 19 de Octubre de 2019

Otras localidades

Víctor Amela i Coia Valls conversen per SER Tarragona-Ràdio Reus

Com escriuen? Quan escriuen? Què els sorprèn d'ells mateixos quan creen les històries i els personatges de les seves exitoses novel·les? Aquest Sant Jordi, Víctor Amela i Coia Valls ens desvetllen aquestes i altres qüestions de la mà de Jordi Cartañá.

 

Víctor Amela, Coia Valls, el campament dels cavallers de la Setmana Medieval de Montblanc, 23 d’abril... Tots els ingredients perquè aquesta diada a SER Tarragona-Ràdio Reus sigui diferent. Diferent per la dimensió i la conversa d’ambdós escriptors i, nou, perquè fins ara, a la ràdio,  no havíem gravat i emès íntegrament una entrevista en format audiovisual a través de les nostres xarxes socials.

Un pas més, doncs, en la forma i un aprofundir en el contingut d’una trobada en la que vam acordar amb  als protagonistes d’avui que ens expliquéssin com és el seu procés d’escriptura. Els vam demanar permís per entrar a les entranyes de la bèstia, amb perdó del Drac, i entendre quan saben que allò que estan escrivint arribarà als lectors, que funcionarà. O, fins i tot, què els sorprèn d’ells mateixos.

Un Víctor Amela que presenta la seva nova novel·la 'Yo pude salvar a Lorca' i una Coia Valls que ens presenta 'Els camins de la Llum'.

El resultat d'aquesta conversa conduïda per Jordi Cartañá, són 33 minuts apassionants que us convidem a veure i a seguir en el vídeo que encapçala aquest article.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?