Sociedad
LITERATURA

RESILIENCIA convertir el miedo en SUPER-ARTE

Aquesta és una de les moltes frases que conformen el llibre 'MAGIA' de la jove reusenca Cori Garcia Alegria. Un compendi d'escrits que neix a través de memes i vídeos que ha anat penjant els últims anys a youtube i a instagram.

Cori Garcia Alegria / Jordi Cartañá

Será lo correcto, será lo que toca pero no es lo que quiero

20:46

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/038RD010000000061327/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Reus

Va començar a escriure frases curtes, texts més o menys llargs i li servien de teràpia quan era una adolecent. Uns quants anys més tard va fer el salt a les xarxes socials amb videos de gran acceptació a youtube i també amb un bon nombre de seguidor a Instagram i a Facebook.

RESILIENCIA convertir el miedo en SUPER-ARTE

La podem trobar amb le nom de Cori García Alegria i si la voleu conèixer en persona, aquest divendres 26 d'abril serà a la cafeteria Ros de Reus a partir de les 22hs on anirà enllaçant diferents reflexions amb un fil argumental principal molt clar i viscut en primera persona.

Durant l'entrevista ens deixa caure que demà parlarà de la etapa de la seva vida en la que va anar asíduament a la presó. I entre pregunta i pregunta hem anat llegint diferents frases que conformen un llibre que ens explica que està tenint molta acceptació. Es diu màgia.

Més informació a: https://www.corigarcialegria.com/

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00