Sociedad
MÚSICA

Primer disc de Jay Lemon

Es publica en plataformes digitals i format físic el primer treball del tarragoní Albert Burrut sota al nom artístic de Jay Lemon. Es tracta d'11 tracks que excel·leixen en qualitat compositiva i sonora.

Fotograma del Videoclip 'Shake it' de Jay Lemon / Jay Lemon

Jay Lemon: un primer disc molt sorprenent i d'alta qualitat

19:54

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/039RD010000000136104/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Reus

Jay Lemmon estrena disc. I amb un primer single ‘Shake your mind’ molt i molt enganxós. Compta amb 4 o 5 cançons més que poden ser bones candidates a senzill. De fet, ja n’ha tret un segon, ‘My Angel’.

Primer disc de Jay Lemon

Després d’un periple d’uns quatre anys molt intensos i productius, aquest arquitecte tarragoní ha fet realitat el seu somni de publicar les cançons que ell mateix a composat i acompanyat d’una gran banda. ‘Coming true’ se’ns revela com una producció amb sonoritat anglosaxona amb una veu prodigiosa i un gust exquisit per la sonoritat del disc.

Aquest dissabte 4 de maig  l'ha presentat en directe a l’auditori de la Pobla de Mafumet. Ha sigut l’escenari on han sonat les cançons que us avancem en aquesta entrevista i que, insistim, ens han sorprès per la seva altra.

 

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00