Sociedad
Manifestaciones

200 persones es manifesten a Maó per l'1 de Maig

Massiva presència de polítics després de les eleccions generals i a poques setmanes dels comicis del 26-M

Més de 200 persones van manifestar-se a Maó aquest Primer de Maig. / Jordi Ribera

Mahón

Poc més de 200 persones van sortir aquest dimecres al migdia pels carrers de Maó per reivindicar el primer de maig. Sota el lema "La lluita continua. Més drets, més igualtat, més cohesió" la manifestació convocada pels sindicats UGT, CCOO i STEI va recórrer el centre de la ciutat de Llevant fins a la plaça Miranda a on es va llegir un manifest.

Va ser una manifestació més concorreguda que en altres ocasions. Els resultats de diumenge passat i la presència de més polítics dels habituals amb la cita amb les urnes de aquí a unes setmanes a l'horitzó va fer que més gent acudís a la manifestació.

Entre els líders sindicals es demanava al nou govern que surti del Congrés que pensi més en els treballadors. Servando Pereira és el secretari general d'UGT-Menorca. Per ell queda clar que "la gent vol un govern d'esquerres per poder derogar les reformes laborals o la llei mordassa", entre d'altres.

Antonio Soria, secretari general de CCOO reclamava més polítiques socials i laborals, sobre tot en salut als llocs de feina. "Balears és l'autonomia amb una major sinistralitat laboral. I dins de les Illes, a Menorca aquesta va repuntar un 6% l'any passat".

La manifestació va comptar amb una presència massiva de polítics del PSOE el que va motivar que la presentació de les candidatures al Consell de Menorca i al Parlament, prevista per a la una de la tarda a Es Castell s’endarrerís més d'una hora

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00