Últimas noticias Hemeroteca

Lunes, 21 de Octubre de 2019

Otras localidades

Els sindicats, disposats a tornar a sortir al carrer si no hi ha canvis en les polítiques socials

Els convocants de la concentració en motiu de l'1 de Maig critiquen les lleis de la Funció Pública i laborals i demanen la seva derogació

Concentració en motiu de la celebració de l'1 de maig /

Els sindicats asseguren que tornaran al carrer si no veuen un canvi en les polítiques socials del nou Govern i el Consell General.

Un rere l'altre tots els representants dels sindicats convocants de la concentració de l’1 de Maig van assegurar que calia seguir alerta i si no es notava que Demòcrates havia perdut la majoria absoluta a l'hora de tirar endavant polítiques socials o de rectificar lleis ja aprovades, tornarien a mobilitzar-se.

Gabriel Ubach, secretari General de l'USDA va tornar a criticar la llei de la Funció Pública i les lleis laborals i va reclamar la seva derogació.

Des del Sipaag, Marta Pujol, va recordar que durant molt de temps s’ha intentat dividir els treballadors del sector públic i privat i va fer una crida a treballar conjuntament per millor els drets de tots. Pujol assegura que tots són treballadors siguin del públic, del privat o emprenedors i que han d’unir esforços.

El PS també era una de les organitzacions convocants. Judith Salazar com a portaveu del partit va assumir el seu compromís de lluitar per modificar o derogar aquestes lleis i portar a terme polítiques més socials però a l'hora va demanar als sindicats i treballadors que seguissin pressionant.

SDP, tot i no ser convocant, va ser present a la concentració de l'1 de maig que va aplegar ahir prop d'una setantena de persones.

El mal temps i el fet que a la mateixa hora jugava el Barça són les causes, segons els organitzadors, que aquesta concentració no hagi obtingut un suport massiu com les darreres convocatòries.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?