Sociedad
DIA DEL TREBALLADOR

Els sindicats, disposats a tornar a sortir al carrer si no hi ha canvis en les polítiques socials

Els convocants de la concentració en motiu de l'1 de Maig critiquen les lleis de la Funció Pública i laborals i demanen la seva derogació

Concentració en motiu de la celebració de l'1 de maig / Cadena Ser/EP

Andorra la Vella

Els sindicats asseguren que tornaran al carrer si no veuen un canvi en les polítiques socials del nou Govern i el Consell General.

Un rere l'altre tots els representants dels sindicats convocants de la concentració de l’1 de Maig van assegurar que calia seguir alerta i si no es notava que Demòcrates havia perdut la majoria absoluta a l'hora de tirar endavant polítiques socials o de rectificar lleis ja aprovades, tornarien a mobilitzar-se.

Gabriel Ubach, secretari General de l'USDA va tornar a criticar la llei de la Funció Pública i les lleis laborals i va reclamar la seva derogació.

Des del Sipaag, Marta Pujol, va recordar que durant molt de temps s’ha intentat dividir els treballadors del sector públic i privat i va fer una crida a treballar conjuntament per millor els drets de tots. Pujol assegura que tots són treballadors siguin del públic, del privat o emprenedors i que han d’unir esforços.

El PS també era una de les organitzacions convocants. Judith Salazar com a portaveu del partit va assumir el seu compromís de lluitar per modificar o derogar aquestes lleis i portar a terme polítiques més socials però a l'hora va demanar als sindicats i treballadors que seguissin pressionant.

SDP, tot i no ser convocant, va ser present a la concentració de l'1 de maig que va aplegar ahir prop d'una setantena de persones.

El mal temps i el fet que a la mateixa hora jugava el Barça són les causes, segons els organitzadors, que aquesta concentració no hagi obtingut un suport massiu com les darreres convocatòries.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00