La LlavorLa Llavor
Gastro
El Rebost

Amanida d'alvocat, mango i gaspatxo ajoblanco

El Rebost (04/05/2019) - Amanida d'alvocat, mango i ajoblanco

El Rebost (04/05/2019) - Amanida d'alvocat, mango i ajoblanco

04:06

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/004RD010000000372275/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Valencia

Esta setmana vos presente un plat molt refrescant amb arrels molt andaluses. La recepta és dels meus amics del Restaurant del Racó del Bon Gust que totes les setmanes ens preparen unes receptes delicioses. Una recepta amb gaspatxo ajoblanco amb el que preparararem una amanida. Com vos deia, l'ajoblanco és una recepta típica d'Andalusia. Se sol acompanyar de raïm o de meló, però nosaltres li hem volgut donar un aire tropical amb l'alvocat i el mango. Rematarem el plat amb una miqueta de ceba morada i uns llagostins cuits. El resultat és fantàstic.

Santiago Hernández

INGREDIENTS (per a dos persones)

75 g molla de pa del dia anterior

Santiago Hernández

250 ml aigua freda

Oli d'oliva verge extra

50 g d'ametles crues

1 dent d'all

15 ml de vinagre de vi blanc

sal

1 alvocat

1 mango

4 gambes cuites

ELABORACIÓ

Posem al got de la batedora la molla remullada amb l'aigua inclosa, l'ametla crua, la dent d'all, vinagre i sal i triturem fins que quede ben fi. Amb la batedora en marxa, hi anem afegint l'oli a poc a poc, com si fora una maionesa. Reservem en el frigorífic.

Seguidament agafem l'alvocat i el mango, la ceba morada i les gambes cuites. Tallem el mango, l'alvocat i pelem les gambes. Finalment tallem finament la ceba i li afegim una miqueta de celiandre.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00