Últimas noticias Hemeroteca

Lunes, 19 de Agosto de 2019

Otras localidades

Esport i diversió

Coneixem d'aprop un moviment que va a l'alça i que té a veure amb la dona i la pràctica esportiva des d'un punt de vista motivador i alegre: #OpalTeamWomanReus

Sheila, Susi, Òpal i Sara /

 

Avui passen pels nostres estudis 3 de les 45 dones que van prendre part en la Cursa de la Dona sota el paraigües del moviment i/o grup p #OpalTeamWomanReus. L’encapçala l’esportista i entrenadora especialista en el benestar físic i emocional per a la dona, Òpal Robles. Algú que fa uns mesos enrere va voler fer una crida a través de les xarxes i el hastag abans mencionat convidant a tota mena de dones a marcar-se com a repte fer la cursa de la dona i a deixar de banda les pors i les inseguretats.

 

La resposta va ser de fins a 90 persones la meitat de les quals van fer cap diumenge passat a Reus. Sheila Garcia, Sara Camarassa i Sunsi Papió son 3 de les alumnes de la Òpal Robles que ens parlen de la seva experiència així com també la mateixa entrenadora i esportista ens desvetlla alguns dels aspectes de com ella entén la pràctica esportiva.

 

 

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?