Sociedad

Mojica: "es momento para aportar el 100% de lo que se tenga"

El colombià ha rebut l'alta mèdica i estarà a disposició de l'entrenador per jugar diumenge contra el Levante

Mojica diu que jugant de la manera que ho van fer contra el Sevilla poden guanyar a qualsevol

Mojica, participant en un rondo amb Ramalho, Muniesa i Doumbia. / Imatge: Girona FC

Girona

El Girona està jugant totes les cartes que té al seu abast i la de Mojica és esportiva i emotiva. El colombià, que no ha jugat en tota la temporada degut a una lesió de creuats, ha rebut l'alta mèdica i estarà en condicions d'afrontar els dos últims partits de lliga, començant pel decisiu de diumenge contra el Levante.

Mojica reconeix que no té ritme de competició però diu que és moment perquè tothom aporti el que té. "L'entrenador vol jugadors al 100% però hi ha jugadors que al 60 o al 80% també poden aportar", ha explicat.

Johan Mojica

00:34

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000186702/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

El jugador ha dit que tenen clar com han de jugar el partit contra el Levante. El model és l'últim partit a casa contra el Sevilla. I també creu que no té sentit plantejar-se si s'ha de guanyar 1 o 2 partits per salvar la categoria; s'ha de guanyar el Levante i després de faran els números.

Johan Mojica

00:35

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000186704/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

A la sessió d'avui també hi ha participat Aday Benítez. El de Sentmenat, operat del genoll, ha fet la primera sessió des que es va lesionar però encara no té data de retorn.

Borja García

No tot han estat bones notícies. El comitè de competició ha comunicat al Girona que imposa dos partits de suspensió a Borja García per la vermella que va veure al camp del Getafe.

El club recorrerà la sanció al comitè d'apel·lació amb els mateixos arguments que ja va esgrimir ahir; que Borja García no ha vist cap groga en tota la temporada i que és un jugador especialment castigat per les faltes.

La intenció és que li treguin, com a mínim, el segon dels partits de suspensió perquè pugui participar al camp de l'Alavés.

Raül Muxach

Raül Muxach

En Ràdio Girona desde 1998. Redactor de informativos y narrador de partidos de futbol y baloncesto.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00