Sociedad

Malestar entre els restauradors de Cales Fonts per les obres d'APB

L'Autoritat Portuària de Balears ha començat a instal·lar un pantalà fixe que suposarà 15 dies d'obres

Un camió a Cales Fonts / Sonia Baró

Mahón

Malestar entre els restauradors de Cales Fonts, as Castell, per l’inici de les obres d’un nou pantalà fixe a la zona.

Les obres van començar aquest dimarts a primera hora del matí, i van agafar per sorpresa als empresaris del moll, que asseguren que no tenien coneixement del dia exacte de l’inici d’aquestes actuacions, un fet que els ha repercutit negativament. Moltes terrasses ja estaven muntades i ocupades per turistes que, segons afirmen els restauradors, han abandonat els establiments amb l’arribada dels vehicles i la maquinària.

Asseguren que durant tota la jornada d’ahir diversos camions de gran tonatge, grues i varis grups electrògens van impedir el normal desenvolupament de la seva activitat econòmica, un fet que els va suposar importants pèrdues econòmiques.

Alguns restaurants afectats han fet arribar el seu descontent a les autoritats i no descarten demanar compensacions econòmics pels perjudicis causats per les obres just en aquest moment d’inici de temporada turística.

Les obres, promogudes per Autoritat Portuària, consisteixen en la instal·lació d’un pantalà fixe per acollir l’increment de la demanda d’amarrament durant els mesos de temporada alta. Tot i que les obres tenen un termini d’execució de 3 mesos, l’empresa que les du a terme s’ha compromès a acabar-les en 15 dies.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00