Últimas noticias Hemeroteca

Sábado, 24 de Agosto de 2019

Otras localidades

L'Escola de Salut Pública arriba a la seva trentena edició

Serà del 16 al 25 de setembre i s'espera l'assistència d'unes 800 persones

L'Escola de Salut Pública complirà enguany 30 anys. /

El Llatzeret acollirà del 16 al 25 de setembre la trentena edició de l’escola de Salut Pública de Menorca. Constarà enguany de 10 cursos i 16 trobades científiques a més d’altres activitats paral·leles que van des de sessions de ioga matinals obertes a tothom fins a la presentació d’un llibre. Així ho han anunciat aquest dimarts durant la presentació de l’escola d’enguany.

El fet de ser la trentena edició fa que aquest 2019 sigui especial. El director de l’escola, esteve Fernández, destaca els canvis que s’han vist al llarg de tres dècades. Bàsicament és el fet d'haver tret la salut pública de l'ambient estrictament acadèmic per atracar-la a la societat en general. També es nota des de fa uns pocs anys un canvi generacional ja que els participants més antics estan deixant de venir i, en lloc seu. s'inscriuen professionals sanitaris més joves.

De cara a la programació d’enguany. Fernández parla de dues línies a seguir pel que fa als cursos i trobades. Uns són els temes de formació i l'altre l'enfocament en clau sanitària de problemes emergents que no s'havien tractat des d'aquesta òptica amb anterioritat com les addiccions al joc.

Aquest dimecres precisament s’ha obert el període d’inscripcions. S'espera que participin unes 800 persones.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?