Últimas noticias Hemeroteca

Sábado, 24 de Agosto de 2019

Otras localidades

Balears té els pisos turístics més cars d'Espanya

Binibeca és la quarta població mçes cara de l'arxipèlag amb un preu de 447 eiros la nit d emitjana en temporada alta

Binibeca és una de les urbnitzacions més cares de Balears pels pisos turístics. /

Els pisos turístics de Balears són els més cars d’Espanya segons un estudi del portal Holidu. El municipi més car per llogar una nit un habitatge és Santa Eulària del Riu d’Eivissa on el preu en temporada alta arriba als 683 euros de mitjana i en temporada baixa es queda en 465. Binibeca ocupa el quart lloc pel que fa a pisos turístics cars amb uns preus de mitjana de 447 euros en temporada alta i 227 en baixa.

A més. Entre els 20 municipis més cars també trobam Ciutadella i Maó. La ciutat de Ponent té preus que oscil·len entre els 317 euros per nit de temporada alta i els 159 en baixa. A Llevant el lloguer mitjà està fixat en els 297 euros en temporada alta i els 219 en baixa.

Ignacio Marín, portaveu de Holidu, explica que les illes son cares, però això es compensa per la qualitat dels habitatges.

Les Illes Balears lideren la classificació entre les destinacions d'Espanya en termes econòmics, amb uns preus que es troben, de mitjana, en 276 euros per nit en temporada alta i 196 euros per nit en temporada baixa.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?