Últimas noticias Hemeroteca

Sábado, 24 de Agosto de 2019

Otras localidades

El PP reclama explicacions oficials al Consell sobre el PTI

Susana Mora asegura que els tècnics avalen el document que s'havia de votar al ple del 20 de maig

El PP vol explicacions oficials sobre la no aprovació del PTI. /

El Grup Popular al Consell Insular de Menorca ha registrat aquest dimecres matí  una petició oficial perquè Susana Mora expliqui per escrit amb caràcter urgent quins són els "errors de forma" que la presidenta socialista admet a declaracions al 'Menorca' d'avui i que contradiuen la versió oferta per la mateixa presidenta en el si de la Comissió d'Urbanisme celebrada ahir.

La confessió de Susana Mora al 'Menorca' confirma, pels populars,  les denúncies del PP sobre les greus contradiccions del document que han obligat a Susana Mora a renunciar a la seva aprovació a sis dies de les eleccions com era el seu ferm propòsit. Entre d'altres, el PP té constància que els tècnics han qüestionat la incorporació literal de la Llei Agrària; la regulació dels bouers; les matrius; a més de redactats ambigus i d'impossible aplicació en relació al conjunt de 'cases de lloc', sense perjudici que hi hagi més.

Per la seva part, Mora ha deixat clar que els tècnics avalen l'informe que s'anava a portar a ple per a la seva aprovació. Manté que si no es vota és per evitar que coincideixi el període d'al·legacionsamb el del govern insular en funcions.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?