Miércoles, 08 de Diciembre de 2021

Otras localidades

Jaume Serra: "Tenim la responsabilitat d'identificar i premiar els talents del futur de la ràdio"

El Director de la SER a Catalunya he entregat els premis als guanyadors dels IdeaRàdio 2019

Jaume Serra: "Tenim la responsabilitat d'identificar i premiar els talents del futur de la ràdio"

Cadena SER

L’estudi Toresky de Ràdio Barcelona ha acollit aquest matí la cerimònia d’entrega dels Premis IdeaRàdio 2019. Durant l’acte, el Director de la SER a Catalunya i President del Jurat dels Premis, Jaume Serra, ha recordat què els va dur a crear aquests premis ara fa 5 anys: “Aleshores ja feia 60 anys que premiàvem a gent consagrada a la ràdio mitjançant els Premis Ondas, i vam veure que també teníem la responsabilitat d’identificar i premiar els talents del futur de la ràdio”. “La innovació i l’evolució de la ràdio passen per la incorporació de la gent jove, el seu talent i la seva mirada nova sobre la ràdio”, ha destacat Serra.

Per la seva banda, el padrí dels Premis IdeaRàdio 2019, Josep Cuní, ha donat la benvinguda als guanyadors a “aquest gran club que és la ràdio”. “La ràdio crea un imaginari en els qui ens escolten, i hem de saber arribar a aquestes persones amb certesa, evitant sempre les mentides i les mitges veritats, i acompanyant-los també en moments d’entreteniment”, ha reflexionat el director del magazín matinal de SER Catalunya.

L’acte d’entrega dels Premis IdeaRàdio també ha comptat amb la inesperada intervenció de l’equip d’Espècies Protegides, i amb l’actuació musical de Roger Argemí, guanyador d’una menció en l’anterior edició dels Premis IdeaRàdio.

Meritxell Deulofeu Fusellas, Blai Barber Ramos i Miquel Mas Fiol, estudiants de Periodisme de la Universitat Pompeu Fabra, han recollit el premi pel projecte “Artivistes”. També ho han fet Javier de la Sotilla Puig, Berta Olivier Cañadell i Manel Riu Puig, estudiants de Periodisme de la Universitat Pompeu Fabra pel programa “La bretxa”; i Brian Dominguez Duran, Anna Casas Vaqueiro, Héctor Farrés García, Alexandre Pérez Escalona i David Recasens Rull, formats en Periodisme i Comunicació a la Universitat Abat Oliva CEU, a la Universitat Internacional de la Rioja i a la Blanquerna - Universitat Ramon Llull, han recollit el premi pel projecte “Perico que vola”.

Jaume Serra ha entregat els diplomes per les mencions especials a Joan Saranova Grimal (Comunicació Audiovisual a la Universitat Autònoma de Barcelona) i David Villarreal Ignacio (estudiant del Màster en Continguts de Comunicació Audiovisual i Publicitat de la Universitat Autònoma de Barcelona) per “#Salva, el vigilant”; a Francesc Redondo Fontrodona i Marc Almarcha Granados (Postgrau en Guió i Realització de Programes d'Humor per a Ràdio i Televisió Blanquerna – Minoria Absoluta) i Marc Andreu Baqué (Comunicació Audiovisual a la Blanquerna - Universitat Ramon Llull) per “Sense gigues”; i a Iván Beas Vilas (estudiant de Periodisme a la Universitat de Vic) per “Fast-cheking en directe”.

Marçal Sintes, Director de l'Institut de Recerca en Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna, ha tancat l’acte celebrant la creació de la Menció Blanquerna dins els Premis IdeaRàdio de SER Catalunya. “Ens hem sumat a aquests premis per contribuir, amb formació, a que el talent creixi”.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?