Últimas noticias Hemeroteca

Viernes, 18 de Octubre de 2019

Otras localidades

El PS considera vigent el pacte de d'Acord

Es mostra prudent davant el pacte tripartit per formar el nou Govern fins a la seva oficialització

Ciutadans Compresos el valora molt satisfactòriament en especial en el capítol d'Europa

Reunió dels consellers electes del PS amb els de Terceravia per explorar la possibilitat de pactes postelectorals. / ()

El PS es mostra prudent davant l'anunci de pacte entre DA, Liberals i Ciutadans compromesos, i n'espera el seu anunci oficial per pronunciar-se tot i que alguns dels seus dirigents hagin manifestat a les xarxes socials el seu disgust amb els liberals amb els què han concorregut amb la marca d'Acord a les eleccions generals.

El conseller electe socialdemòcrata Roger Padreny ha manifestat a l'Hora Andorra que, a falta de la confirmació oficial, el PS continua defensant el pacte d'Acord amb el què van concórrer a les llistes territorials amb L'A. Padreny creu que els tres punts centrals del programa continuen vigents i que "si el futur govern porta a terme qualsevol dels tres ja ens podem donar per satisfets".

Els tres punts programàtics de d'Acord eren sobre transparència (llei de responsabilitat política), sobre l'acord amb la UE (noves formes de negociar amb Europa) i el canvi en el sistema electoral.

Per a Padreny "el pacte continua vigent" per al PS.

En el cas de Ciutadans Compromesos, el conseller general, Carles Naudi s'ha mostrat satisfet del desenvolupament de les negociacions.

Celebra que s'hagin respectat punts que portaven al programa electoral com no augmentar la presió fiscal, estudis d'impacte sobre l'acord d'associació amb la Unió Europea i ajudar al creixement de l'economia per poder realitzar polítiques socials.

Naudi també valora de manera positiva l'acord com a garantia d'estabilitat pel país.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?