Últimas noticias Hemeroteca

Domingo, 26 de Enero de 2020

Otras localidades

Coca de carlota, carabasseta i anous

Una forma senzilla d'introduir les verdures sense que els xiquets s'adonen

Santiago Hernández

Esta setmana hem preparat una coca deliciosa i molt saludable. És una forma senzilla d'introduir les verdures sense que els xiquets s'adonen. Hem preparat una coca amb carlota, carabasseta i anous amb sucre moreno, per això el seu aspecte és més fosc.

INGREDIENTS
330 g de sucre moreno
220 g de farina
160 g d'oli de gira-sol
4 ous
12 g de llevat químic en pols
125 g de carlota ratllada
125 g de carabasseta ratllado
50 g d'anous
Sucre
Canyella
Una llanda d'uns 25 cm per 10 cm

Santi Hernández

ELABORACIÓ
La preparació d'esta coca és molt senzilla. En primer lloc preescalfem el forn a 200°C. A continuació pelem i ratllem les carlotes i la carabasseta. Partim les anous perquè no siguen massa grans. Després simplement hem de mesclar els diferents ingredients. A un bol incorporem, el sucre, els ous, l'oli i la carlota juntament amb la carabasseta i les anous. Tamisem la farina i removem bé perquè s'integren tots els ingredients. Finalment afegim el llevat químic i removem de nou. Deixem reposar mentre preparem la llanda.

Agafarem una miqueta de mantega i untarem tota la llanda per a evitar que s'apegue després. Bolquem tot el contingut del bol en la llanda i l'empolvorem de sucre i canyella. La introduïm en el forn durant 35-40 minuts a 200 °C. Passat este temps, apagarem el forn i la deixem reposar uns minuts més.

Com podeu vore, el resultat és fantàstic.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?