Sociedad
Fiestas

Sense acord amb la policia local a 40 dies per Sant Joan

Ciutadella celebra la Junta de Seguretat per prepaprar el dispositiu de vigilànica per a la seva festa major

Les festes de Sant Joan encara no tenen prou policies locals. / SER Menorca

Mahón

A just 40 dies per a l’arribada de les festes de Sant Joan, l’Ajuntament de Ciutadella segueix sense tenir garantit el dispositiu policial necessari per fer front a la seguretat.

A dia d’avui el consistori segueix sense tancar un acord amb el sindicat de policies locals de Menorca, i actualment només es disposa d’un 30% dels efectius que requereix el Pla de Seguretat de Sant Joan.

Policies Locals i Ajuntament no han arribat a cap acord encara pel que fa a les condicions econòmiques i pel moment els agents d’altres pobles de Menorca es neguen a acudir a Ciutadella per oferir el servei de reforç. Tot i açò, està previst que en els propers dies es celebri una nova reunió on es farà una nova proposta per part dels consistori.

Aquest dimarts matí s’ha celebrat una reunió de la Junta de Seguretat de les festes per exposar a la resta de forces de seguretat de l’Estat els nous sistemes de vídeo vigilàncies que s’estrenaran enguany, a més del reforç de la campanya sensibilització en contra de les agressions sexuals.

El dispositiu ja confirmat el composen 47 voluntaris de Protecció Civil, un 60 agents de Policia Nacional i vàries dotacions de Guàrdia Civil.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00