Sociedad
Feria

112 animals a la Fira del Cavall de Raça Menorquina

Es celebrarà els dies 17, 18 i 19 de maig a Es Mercadal

La Fira del Cavall de Raça Menorquina tindrà 112 animals a concurs. / SER Menorca

Mahón

La Fira de Cavalls de Raça Menorquina i el concurs Morfològic sumaran aquest any un total de 112 exemplars. L’esdeveniment se celebrarà els dies 17, 18 i 19 de maig al Recinte Firal des Mercadal. L'entrada és gratuïta i està organitzat per l'Associació de Criadors i Propietaris de Cavalls de Raça Menorquina.

El conseller de Projecció Econòmica, Miquel Company, va posar en relleu durant la presentació que aquesta fira és una de les més importants de Menorca en el sector i que gràcies a aquest esdeveniment es dóna a conèixer la potencialitat que tenen els cavalls menorquins, alhora que posa en valor tota la feina agrària que gira al seu voltant.

Per la seva banda, el president de l'Associació de Criadors i Propietaris de Cavalls de Raça Menorquina, Antoni Bagur, ha destacat l'augment dels cavalls participants, amb un total de 98 cavalls en la categoria de morfologia, i 14 a la de funcionalitat, amb un total de 112 exemplars inscrits. Així, aquest increment en el número d’animals ha permès augmentar les infraestructures i també ampliar els horaris de la Fira.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00