Últimas noticias Hemeroteca

Miércoles, 23 de Octubre de 2019

Otras localidades

Tres detinguts en voler introduir heroïna a Menorca

La Guàrdia Civil els ha incautat més de 300 grams de droga i 15.000 euros en efectiu

Droga i material incautat dins de l'anomenada Operació Llamp. /

La Guàrdia Civil a l'illa de Menorca ha procedit  a la detenció de dos homes i una dona, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública (tràfic de drogues). El dia 10 de febrer de 2019 a el marc de l'operació Llamp, s'interceptaven 112 grams d'heroïna quan anaven a ser introduïdes a l'illa a través d'un paquet.

Continuant amb la investigació, el passat dia 13 de maig s'establia un dispositiu policial en què es procedia a la detenció d'una dona encarregada de la introducció de la droga, que portava 200 grams de heroïna a l'interior de l'organisme, i la de dos homes encarregats de la seva recepció i posterior distribució.

A continuació es realitzava un registre domiciliari a la localitat de Ferreries, on van confiscar 15.000 € en efectiu, útils per al pesatge i manipulació de drogues, així com petites quantitats de la mateixa droga, a més de dos vehicles recentment adquirits pel traficant.

Les investigacions continuen obertes i no es descarten més detencions, si bé es dóna per desmantellada aquesta xarxa que es dedicava a la introducció i posterior distribució d'heroïna a l'illa de Menorca, establerta a Ferreries (Illes Balears).

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?