Directo

CONSEJO DE MINISTROS Más dinero contra la violencia machista y el programa para duplicar los cribados neonatales

Sociedad
FIL DE CONVERSA

Operació biquini? Sí, però per l'any que ve

Al Fil de Conversa Avui volem trencar una vegada més amb el mite dels resultats ràpids a l'hora d'aconseguir una determinada forma física. I més si els resultats es volen aconseguir des d'avui mateix per al juliol.

Òpal Robles i Rosa Baró / Jordi Cartañá

Operació biquini? Sí, però per l’any que ve

32:32

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/038RD010000000061790/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Reus

Avui als estudis els dos principals elements a tenir en compte si volem estar en bona forma física, saludables i obtenint resultats en l’aparença física a mitja, i sobretot, a llarg termini: exercici i nutrició.

D’aquí que ens visiten Òpal Robles tècnica en activitats física i esportiva i a Rosa Baró dietista-nutricionista.

Amb elles volem trencar el fals mite d’obtenir resultats en qüestió de setmanes. I el principal missatge en el que totes dues coincideixen és que si l’objectiu és l’obtenció de resultats, un cop assolit és possible que es torni als hàbits antics i es perdi tot plegat.

És per això que recomanen incorporar l’exercici físic i una dieta variada i equilibrada en el nostre estil de vida. Que l’objectiu sigui mantenir els hàbits que poc a poc anem adquirint perquè els resultats aniran arribant.

 

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00