Sociedad
FIL DE CONVERSA

Operació biquini? Sí, però per l'any que ve

Al Fil de Conversa Avui volem trencar una vegada més amb el mite dels resultats ràpids a l'hora d'aconseguir una determinada forma física. I més si els resultats es volen aconseguir des d'avui mateix per al juliol.

Òpal Robles i Rosa Baró / Jordi Cartañá

Operació biquini? Sí, però per l’any que ve

32:32

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/038RD010000000061790/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Reus

Avui als estudis els dos principals elements a tenir en compte si volem estar en bona forma física, saludables i obtenint resultats en l’aparença física a mitja, i sobretot, a llarg termini: exercici i nutrició.

D’aquí que ens visiten Òpal Robles tècnica en activitats física i esportiva i a Rosa Baró dietista-nutricionista.

Amb elles volem trencar el fals mite d’obtenir resultats en qüestió de setmanes. I el principal missatge en el que totes dues coincideixen és que si l’objectiu és l’obtenció de resultats, un cop assolit és possible que es torni als hàbits antics i es perdi tot plegat.

És per això que recomanen incorporar l’exercici físic i una dieta variada i equilibrada en el nostre estil de vida. Que l’objectiu sigui mantenir els hàbits que poc a poc anem adquirint perquè els resultats aniran arribant.

 

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00