Últimas noticias Hemeroteca

Viernes, 18 de Octubre de 2019

Otras localidades

Cadena Dial triomfa a la nit de la ràdio de Lleida

Amb aquesta cara de felicitat, els locutors de Cadena Dial, el Vicente Pardo i la Cristina Dalmau pujaven dalt de l’escenari del Pavelló 3 dels Camps Elisis. A les 23.00 h va començar la gran nit de la ràdio de Cadena Dial, dins del marc de les festes de Maig, amb un cartell format per 6 noms de la indústria musical. Per trencar el gel Dani Ramirez va entonar el seu nou èxit “A 1000 kilómetros de ti “, armat amb el seu piano i amb la sensibilitat que el caracteritza, es va posar al públic a la butxaca.

La Lydia Torrejón, acompanyada del seu inseparable guitarrista, el Santi Font Clara va emocionar als assistents amb un medley dels seus millors temes i per descomptat va entonar la cançó que va optar aquest any a ser possible candidata per representar a Espanya a Eurovisió, Vuelve. Neguitosos però amb molta energia saltaven a l’escenari la Folie, La Paula i l’Andreu. La banda catalana està preparant un nou disc, “Eco”, es tracta del primer avançament de l’àlbum, una cançó que acaba de sortir al mercat i fins ara ha tingut una gran acollida però aquella nit era la prova de foc per conèixer el veritable feedback del públic que els va rebre amb una gran ovació.

Les germanes Desembre, la Carlota i la Noemí van deixar bocabadats al personal amb la melodia de les seves veus que, barrejades amb l’enèrgica guitarra de l’Ivan van completar l’actuació.

Molt comentada va ser l’actuació dels Atacados, hi havia una gran expectació per veure al Luís, l’Ivan i l’Arturo en directe i van sorprendre amb la seva posada en escena, està clar que no van defraudar als seus seguidors. I per acabar la festa, el gran concert de la Chenoa que va deixar clar que el seu nou disc deixarà sense paraules als seus seguidors. Més rockera que mai i amb molta personalitat dalt de l’escenari va posar la cirereta al pastís amb molt estil. En definitiva una nit inoblidable.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?