Domingo, 28 de Noviembre de 2021

Otras localidades

Reinserción social

Càritas i Fundació Mestral van atendre l'any passat 900 persones que cercaven feina

Van poder contractar-ne 29 i de les 1.700 tones d etresidus que van tractar només van dur a Milà el 0,05%

La nova nau s'ampliarà en unes setmanes.

La nova nau s'ampliarà en unes setmanes. / Jordi Ribera

Càritas Menorca va atendre l’any passat un total de 893 persones dins del seu servei del Programa d’Ocupació. Totes elles van ser derivades a tallers, cursets i l’empresa d’inserció. En total es van crear 18 llocs d’inserció laboral que van permetre contractar 29 persones. Però des de Càritas es destaquen altres vessants.

Per una banda les contractacions van permetre reduir a l’estat el pagament de rendes i, alhora, va suposar el cobrament d’impostos per la qual cosa l’administració va guanyar o estalviar fins a 80.000 euros .

A més, les persones contractades van treballar en reutilització i reciclatge de mobles, roba i estris electrònics. Es van gestionar més de 1.700 tones de material. El total que es va haver de llençar va ser mínim amb el que suposa de protecció de l’entorn. Guillem Ferrer, secretari general de Càritas Menorca, o xifra en només un 0,05%.

Tot i aquests números, Ferrer entén que només es tracta d’una gota dins l’oceà de gent a l’atur o en risc d’exclusió social. Per altra banda Càritas ha anunciat una ampliació de la nau de la Fundació Mestral nova de 400 metres quadrats i un aparcament això es deu a la manca actual d’espai.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?