Sociedad
CULTURA

Música, Llei Seca i Glamour

Els alumnes de l'Institut Baix Camp de Reus, han portat per novena vegada un musical dalt de l'escenari. Aquest cop es tracta de "Chicago" que representen aquest dimecres 22 de maig al Teatre Bartrina.

Alumnat i professores de l'Institut Baix Camp / Jordi Cartañá

Reus

Aquest dimecres a partir de les 20hs el Teatre Bartrina de Reus aixecarà el teló per acollir una versió del musical “Chicago” que han preparat els alumnes de 4art d’ ESO de l’Institut Baix Camp de Reus.

La història de Velma, Roxy, Billy en els temps convulsos, glamourosos i moguts de la llei seca als Estats Units cobrarà vida gràcies al treball que venen fent fins a 20 alumnes del centre des del mes de setembre.

Per parlar-ne, als nostres estudis tenim la Míriam Sanromà, Velma, Pere Cots, Billy Flynn i Núria Verdiel coma Roxy Hart. Els acompanyen Núria Gimenez professora de Música i Teatre i Sara Temprado professora de teatre.

Amb totes elles i ell descobrim com s’han preparat per afrontar la novena edició d’un musical per par de l’alumnat del centre i què els ha aportat en la seva experiència com actrius i actor entre d’altres.

 

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00