Sociedad
Deportes

Jan Orfila deixa l'Hestia Menorca

Motius professionals obliguen al jugador a retirar-se després de 84 partits, l'ascens a LEB i la salvació d'aquesta temporada

El jugador ha de deixar l'Hestia Menorca per atendre el negoci familiar. / Hestia Menorca.

Mahón

El Hestia Menorca no podrà comptar amb Jan Orfila el proper curs. El pivot, l'únic juntament amb Pitu Jiménez que havia competit amb el Bàsquet Menorca des de la seva creació com a projecte insular, ha comunicat al club que no podrà seguir al parquet del Pavelló Menorca la propera temporada.  El jugador ha explicat que això es deu als compromisos professionals que ha d'atendre amb el negoci familiar, situació incompatible amb la professionalització de la plantilla per seguir competint a LEB Plata.

 Orfila, que aquesta temporada ha compaginat el seu treball i l'equip, posa punt i final a 84 partits en què ha aconseguit 899 punts i 532 rebots, defensant els colors illencs.

Cal recordar que Orfila va ser el millor jugador del grup EBA en l'anterior curs, quan es va aconseguir el títol nacional i l'ascens. A més, el pivot ha estat un jugador important dins del vestidor  que s'ha sentit molt lligat i identificat amb el projecte esportiu.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00