Sociedad
ESPORTS

Treballant pel futur del futbol reusenc

L'endemà de la seva presentació en societat, entrevistem al president i secretari de la Fundació Base Reus que vetllarà per seguir formant noies i nois en el món del futbol.

Futbol Base del Reus Deportiu de futbol / Cedida

Treballant pel futur futbolístic de Reus

21:22

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/039RD010000000138026/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Reus

Després de mesos de males notícies pel futbol reusenc, i tal com us explicàvem fa un parell de setmanes, l'afició pel Club de Futbol Reus, però sobretot, el futur d'aquest esport a la ciutat estan garantits.

Xavi Guix, secretari de la Fundació Futbol Base de Reus / Joel Reche

Ahir a la tarda es presentava en societat la Fundació Futbol Base Reus, una nova entitat que neix per mantenir i donar continuïtat al projecte del futbol formatiu roig-i-negre i l'equip Genuine, ara que el Club de Futbol Reus, immers en ple concurs de creditors, té un futur incert.

Per explicar-nos l'entrellat de tot plegat i com hem arribat fins aquest punt, avui hem conversat amb al president de la fundació, Xavi Castro, i als nostres estudis tenim a Xavi Guix, secretari de la mateixa.

 

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00