Sociedad
Política

El PP ofereix un gran pacte insular al PSOE

Sugrañes afirma que estan disposats a recolzar l'elecció de Susana Mora com a presidenta del Consell si hi ha acords

La presidenta del PP de Menorca vol un gran pacte amb el PSOE en sis temes cabdals. / SER Menorca

Mahón

La presidenta del PP de Menorca, Coia Sugrañes, vol un gran acord insular amb el PSOE en sis temes cabdals: la carretera general, el lloguer turístic, promoció turística, ordenació del territori, aigua i simplificació administrativa. Per aquest motiu ha enviat una carta a la presidenta insular i secretària general dels socialistes, Susana Mora, per mantenir una reunió on debatre aquestes qüestions.

El PP estaria disposat, fins i tot a recolzar la candidatura de Mora a la presidència del Consell, però a canvi d’algun acord en aquests temes. Així ho ha asegurat la presidenta del PP de Menorca i candidata al Consell, Coia Sugrañes, qui te asumit que, passi el que passi, hi haurà al Consell un govern d'esquerres.

A la carta enviada als socialistes, des del PP es recorda a Susana Mora que 11.176 menorquins van votar diumenge, segons els populars, a favor que les obres de la carretera general comencin de manera immediata; que es recuperi el diàleg amb el sector turístic i que el sector privat tingui més pes en les polítiques de promoció; que el PTI es modifiqui la base d'una NTT àmpliament consensuada i que se solucioni la problemàtica social i mediambiental dels nuclis rurals; que tota Menorca sigui apta al lloguer turístic; que l'aigua potable arribi a totes les cases; i que s'elimini la burocràcia i es simplifiquin els tràmits

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00