Sociedad
Fomento turismo

Menorca vol una nova imatge a les fires turístiques

La FFTM treu a concurs un nou disseny pesl seus estands a les trobades de promoció turística de l'Illa

Menorca vol tenir una imatge definida i única quan vagi a les fires turístiques. / CAIB.

Mahón

La Fundació Foment del Turisme de Menorca ha tret a concurs públic la creació de la imatge de Menorca per a les fires a les quals assisteixi en solitari, amb una dotació màxima de 8.000 euros, impostos inclosos. El termini per presentar els projectes finalitzarà el proper 24 de juny.

La decisió recaurà en un jurat format per personal de la Fundació i professionals del disseny, que en valoraran l’originalitat, la creativitat i la qualitat artística a l’hora de representar els valors i els recursos de Menorca. Sobre la proposta guanyadora, que contindrà la imatge i un manual de gestió i aplicació de la mateixa, es basarà la posterior licitació del contracte de ser serveis per a la construcció dels estands que es faran servir l’any 2020.

Els treballs que presentin els concursants han de ser originals i s’han de basar en la construcció d’una imatge atractiva i diferent, inspirada en els valors i els recursos de Menorca, així com en les emocions i els sentiments que aquesta transmet. Ha de ser, a més a més, una imatge versàtil i adaptable a diferents espais.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00