Sociedad
Literatura

La força de la senzillesa

Manuel Moranta passa pels nostres estudis hores abans que faci un taller al Minipop. Un espai en el que presentarà el seu llibre 'Te amordido un perro'. Una obra que es basa en el recurs visual que ell mateix ha creat, la dibujofrase, i que evoca i aboca a reflexions sovint profundes.

Manuel Moranta a SER Tarragona / Jordi Cartañá

La senzillesa profunda d'un dibuix i una frase

24:25

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/038RD010000000062409/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Tarragona

El vam conèixer fa uns anys i ja ens va enamorar el seu talant i talent. Un tipus senzill d’una gran potència artística a través d’un recurs que ell mateix ha batejat com “dibujofrase”. Tant senzill i tant complex com un dibuix senzillíssim acompanyat d’una frase que junts adquireixen molta força.

Ens presenta un llibre amb una estructura narrativa que segueix la diagnosi i tractament de la mossegada que li va fer un gos petit fa uns anys. I a partir d’aquest plantejament tenim una successió de dibujofrases que s’ajusten a la narrativa i que sorprenen pàgina rera pàgina.

No només ens presenta el seu primer llibre sinó que aquest dissabte 1 de juny el trobarem al Minipop. A les 18hs serà a l’espai Kusama del festival.

 

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00