Sociedad
Política

Més per Menorca descarta entrar el Govern balear

Els dos parlamentaris aniran al Grup Mixt enlloc de sumar-se als de Més per Mallorca

Més s'autodescarta per entrar al Govern balear. / Més per Menorca.

Mahón

L’Assembla de Més per Menorca ha aprovat aquest cap de setmana per majoria que els dos diputats al Parlament, Josep Castells i Patrícia Font, vagin al grup Mixt, que compartiran amb la diputada de Junts x Formentera. D’aquesta manera es descarta la incorporació dels dos diputats menorquinistes al Grup de Més per Mallorca, la qual era una opció plantejada. El fet implica, alhora que la formació menorquinista no optarà a entrar al Govern.

L’Assemblea ha cregut més adient aquesta opció pel fet de poder fer una feina més eficient de Més per Menorca al Parlament i més visible quant a la defensa dels temes menorquins. La Comissió Executiva seguirà treballant els punts i temes més importants per plantejar davant la investidura de la presidenta del Govern balear. Tot i que sembla que el recolzament a Francina Armengol està molt encarrilat.

Pel que fa al Consell insular, Més per Menorca entrarà en negociacions en breu, la qual cosa ha quedat molt oberta i sense definir-se encara res. En funció de com s’encaminin la trobada per conformar el Govern, Més per Menorca haurà d’acabar de decidir en Assemblea.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00