Últimas noticias Hemeroteca

Miércoles, 20 de Noviembre de 2019

Otras localidades

Mirant a la Supercopa

Aquest cap de setmana s'ha disputat l'últim partit de l'OK Lliga i aprofitem l'avinentesa per conversar amb l'entrenador del Reus Deportiu Miró d'OK , en Jordi Garcia.

Jordi Garcia /

 

Content, motivat, agraït són alguns dels adjectius que li podem atribuir a l’entrenador del Reus Deportiu Miró d’hoquei, Jordi Garcia, en el seu pas pels nostres estudis. Aquest cap de setmana han tancat l’OK Lliga en una meritòria tercera posició que els classifica per la Lliga Europea de la temporada vinent i també els garanteix una plaça a la Supercopa d'Espanya que es disputa al setembre. Una fita que té més valor si es té en compte les baixes i les incorporacions que afrontava l’equip a principis de temporada.

Amb el míster hem fet balanç d’aquests mesos, de com el Palau d’Esports s’ha convertit en un fortí, exceptuant la visita del Porto o també del moment més dur de la temporada: l’eliminació de la Copa del Rei a quarts i a casa. Garcia no ha defugit cap pregunta i les seves respostes i reflexions ja les podeu escoltar a l’audio que adjuntem.

 

 

 

 

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?