Sociedad
Cultura

Maó posa en marxa els seus tallers d'estiu

Permetran als alumnes de les Escoles Municipals de Ceràmica, Pintura i Música seguir practicant però d'una forma més lúdica

Els responsables dels tallers van posar devora de les feines fetes aquest curs a les Escoles Municipals. / Jordi Ribera.

Mahón

Maó ofereix devora 150 places als Tallers d’estiu de les Escoles Municipals per fer activitats culturals durant l’inici de l’estiu. Del 26 de juny al 30 de juliol es faran tota mena de cursets relacionats amb la ceràmica, la pintura i la música. Seran un total de 21 tallers que van des d'un cor de cambra per adults fins aplicacions informàtiques aplicades a la música passant per una introducció al torn per a treballar el fang o un taller de graffittis.

Ricard Ramisa, coordinador de les Escoles Municipals explica que l’objectiu d’aquestes activitats és que tots els interessats puguin seguir aprenent i practicant durant l'estiu d'una forma més lúdica.

Les inscripcions es podran fer entre el 6 i el 20 de juny a les oficines de les Escoles Municipals al claustre del Carme.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00