Sociedad
SOCIETAT

L'estiu arriba al Parc Central Tarragona

Els influencers Alba Paul i Aleix Domenech aquest divendres seran els encarregats de donar el tret de sortirda a la temporada d'estiu d'aquest centre comercial de Tarragona. Durant els pròxims mesos també s'hi faran tallers de cal·ligrafia i activitats per la canalla amb en Doraemon

Alex Domenech i Alba Paul / Cedida

Arriba l'estiu al Parc Central Tarragona

13:01

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/039RD010000000138209/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Tarragona

#TrendySummer és l’etiqueta amb la que des del Parc Central de Tarragona es vol marcar tendència aquest estiu 2019 entre la gent jove de la ciutat i també la mainada . Es per això que comptarà amb els influencers Alba Paul i Alex Domenech per donar el tret de sortida aquest divendres a partir de dos quarts de set de la tarda a la planta baixa del centre comercial. El mateix espai que acollirà uns tallers de lettering, que és cal·ligrafia tutti colori i de disseny i també activitats per la mainada com una acció especial de Doraemon oficial, el gat còsmic, del 21 de juny al 7 de juliol.

Toni Renom i Gisela Trillas / Jordi Cartañá

Un centre que obrirà les seves portes els 7 dies de la setmana del 17 de juny al 7 de juliol i que des de l’1 de juny ja ha ampliat el seu horari comercial de dos quarts de deu fins a les 10 de la nit.

Una aposta i uns serveis dels que en parlem amb Toni Renom responsable de màrqueting i Gisela Trillas comunity manager ambdós de Parc Central Tarragona.

 

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00